Kaan Specialist in Welzijn

Contactinformatie

Diana Kaan

Diana Kaan
Consulente Bennekom e.o.

  Mensen helpen in hun ontwikkeling is wat mij drijft. Ik ga altijd op zoek naar de kracht van het individu. Ik ben creatief in het bedenken en meedenken van oplossingen. In mijn werk ben ik altijd empathisch, soms confronterend en altijd bereid om dat stapje extra te zetten als dat nodig is om een mooi resultaat te krijgen. Mijn werk doe ik met passie en volle overgave.

  In mijn werk vind ik belangrijk: integriteit, rechtvaardigheid, gezond verstand, praktische kijk op zaken, winst zien in de samenwerking (met collegae, zorgvragers / familie/mantelzorgers en organisaties), aandacht voor kwaliteit.

  In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het werken met mensen die om verschillende redenen ander gedrag laten zien dan wenselijk is. In verschillende functies van begeleider tot Teamleider Zorg. Om mensen een fijne dag te bezorgen daar voel ik me lekker bij. Ook als er sprake is van gedragsproblematiek of geheugenverlies. Welzijn , zorgen dat men zich goed voelt vind ik belangrijk. Daar horen gewone dagelijkse dingen bij zoals naar de markt, schilderen of gewoon een wandeling in de buurt en een goed gesprek.

  Als ik op bezoek ben maak ik ter plekke een verslag van wat we gedaan hebben, voor de zorgvrager maar ook voor de familie, wel zo makkelijk om terug te lezen voor alle partijen!

  Kijk ook eens op mijn Linkedin

  diana@specialistinwelzijn.nl
  Tel.06.52460240 ( n.b. mocht er niet opgenomen worden dan ben ik waarschijnlijk bij een zorgvrager, als u uw naam en telefoonnummer inspreekt bel ik binnen 24 uur terug.)

  BTW nummer: NL169025019b01
  Rekeningnummer: NL29RBRB091693500
  KVK nummer:62407988

hart

© 2015 Kaan Specialist in Welzijn