Kaan Specialist in Welzijn

Ondersteuning bij Dementie

Soms is het onmogelijk om een beroep te doen op mantelzorg binnen de familie of vrienden. Het kan zijn dat de kinderen ver weg wonen of dat de partner niet voor hen kan zorgen. Het kan ook zijn dat de zorgvrager niet graag familie en vrienden wil belasten met de zorgen en praktische zaken. Soms is het ook moeilijk om een vrijwilliger te vinden die kennis heeft met dementie.

Kaan Specialist in Welzijn kan dan uitkomst bieden! Wij bieden ondersteunende begeleiding . U kunt dan denken bij beginnende dementie aan praktische zaken zoals het bijhouden van de post, meegaan naar doktersbezoek, structuur aanbrengen in de dag. Maar wij kunnen ook activerende begeleiding aanbieden die afgestemd is op uw wensen en/of belevingswereld. U kunt dan denken aan museumbezoek, schilderen bij u thuis, gezelschapsspelletjes doen, bakken of het maken van een levensboek. Ook actieve uitjes zoals zwemmen, fitness of fietsen is mogelijk. De zorg kan dagelijks een uurtje maar natuurlijk is ook een halve dag mogelijk of zelfs een hele week. Alles is bespreekbaar.

Wat nu nog niet is kan morgen heel gewoon zijn.

Wij komen ons graag aan u voorstellen en kijken dan graag samen met u en eventueel met uw familie wat uw wensen zijn en wat wij u kunnen aanbieden.

hart

© 2015 Kaan Specialist in Welzijn