Kaan Specialist in Welzijn

Voor wie?

Kaan Specialist in Welzijn staat klaar voor iedereen die zelfstandig is of wil blijven, ouderen of personen met of zonder een beperking. Soms is er behoefte aan wat extra hulp en aandacht voor de gewone dingen in het leven.

Te denken valt aan ouderen, ouderen met dementie, volwassenen met een niet aangeboren hersenletsel, ouderen met een niet aangeboren hersenletsel. Maar ook voor de partners en mantelzorgers van deze doelgroepen staat Kaan Specialist in Welzijn klaar!

Even wat voorbeelden:

  • Het kan wel eens voorkomen dat familie of kennissen zich zorgen maken over het welzijn van een familielid. Zelf kunnen zij geen zorg bieden om diverse redenen. Soms woont men te ver uit de buurt of is de zorg moeilijk te combineren met een baan en / of het gezinsleven. Ook kan er juist behoefte zijn aan ondersteuning door iemand die op iets meer afstand staat. Wij zijn er dan ook om de mantelzorgers te ondersteunen, een stukje zorg te delen en soms over te nemen.
  • Voor mensen die in een crisis situatie zijn gekomen, onverwacht. Bijvoorbeeld door een val of operatie waardoor men een tijdje begeleiding/ondersteuning of gezelschap nodig heeft voor henzelf of voor de partner.
  • Voor personen die maar een kleine kring betrokkenen om zich heen hebben om hulp aan te kunnen vragen.
  • Ook als u PGB heeft voor ondersteunende/activerende begeleiding kunt u bij Kaan Specialist in Welzijn terecht.

hart

© 2015 Kaan Specialist in Welzijn